arkadaşlar kısa biyontem zar zor olsada yaptım kısa basıt bir yontemle şim di telefon hackleme yle başlayalim şimdi ben rar paketlerde hackleme klasoru verdim ordan tele uygun olanı tele kuralım ama onceden telefondan egerkı kurma falan yaptıysanız tele format atın hafıza kartınıda biçimlendirin nedenmi o eskı sürümlerin veya yenı sürüm programların dosyaları telefonda ve hafıza kartında kalmasın şimdi exploreri telefona kuralım kurmali egerki hata veriyorsa tarıhte oynama yapın ben 01.01.2008 yaptım ve kurduktan sonrada gidi programı açalım kı ordakı ayarlamaları sistem klasorleri ve benzeri yapın hepsini işaretleyın ve şimdide hellocarbideyı kurun ama tarıhıde 2009 za alın ondan oncede ex plorer açık kalsın ve intallerserveridi c /sys/ bin/klasorüne atın ve telefonu kaparıp açin şimdide yıne dosya yoneticisindende hellox programını kurun ondan sonra gidin explorerden onun çıkartıgı hellox klasorunden çıkan programları teker teker kurun şimdi telefon canavardan farksiz oldu
Maxicep.com - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hackleme dosyası linki:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
şimdi tel hacklidir sıradakı sey basıt
ngage dosyaları linki:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İlk N- gage_v1.21.1536All install dosyasını kur ama gidip açma sakın
Daha sonra N- gageLangpack dosyasını kur veteli kapatıp aç şimdi her oyunu atabilirsin hafıza kartı ngage klasorune iyi oyunlar
n82 için : Eğer C 20001079.txt file: \ Private \ 10202be9 silmek C : / Private/10202be9/persist/20001079.creand C kopyalandıktan sonra : / Private/10202be9/20001079.cre ( bunları silmeden önce yedekleme ).
arkadaşlar bu kesin ve kesin benim çaban inanin alintı degildir ve çaliştıramayanlara yardımci olurum izinsiz alıntı yapmayın lütfen iyi oyunlar
Maxicep.com - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hackleme dosyası linki:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
şimdi tel hacklidir sıradakı sey basıt
ngage dosyaları linki:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İlk N- gage_v1.21.1536All install dosyasını kur ama gidip açma sakın
Daha sonra N- gageLangpack dosyasını kur veteli kapatıp aç şimdi her oyunu atabilirsin hafıza kartı ngage klasorune iyi oyunlar
n82 için : Eğer C 20001079.txt file: \ Private \ 10202be9 silmek C : / Private/10202be9/persist/20001079.creand C kopyalandıktan sonra : / Private/10202be9/20001079.cre ( bunları silmeden önce yedekleme ).
arkadaşlar bu kesin ve kesin benim çaban inanin alintı degildir ve çaliştıramayanlara yardımci olurum izinsiz alıntı yapmayın lütfen iyi oyunlar